De theaterbrochure is online te bekijken op www.brestheater.nl
De theaterbrochure is online te bekijken op www.brestheater.nl Foto:

Toon Tellegen weer terug in het theater in Brielle

Brielle - Op vrijdag 22 maart staat de voorstelling Herinneringen aan mijn broer -naar het boek van Toon Tellegen- van Thomas, Sacha en Jos in BREStheater.

De voorstelling Een vorig leven stond in maart 2016 in BREStheater. Voor hen een extra speciale voorstelling omdat Toon Tellegens zijn eerder genoemde twaalf eerste levensjaren in Brielle woonde en de voorstelling zich daar dus ook afspeelde.

Herinneringen aan mijn broer is een voorstelling gebaseerd op Tellegens nieuwe boek De Seringenboom. Dit keer was het de schrijver die het drietal vroeg zijn boek naar het theater te brengen en zo werd een vervolg gegeven aan deze bijzondere en unieke samenwerking. Deze nieuwe voorstelling is een montage van korte verhalen over een rustige, gevoelige jongen met een rijke fantasie. Het belooft een bijzondere avond te worden met een verrassing waar ze nu nog niets over kunnen zeggen, maar die u niet wilt missen...

Openingstijden theaterkassa: woensdag en donderdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.