De burgemeesters en verantwoordelijk wethouders zijn wederom erg trots op deze internationale waardering en erkenning
De burgemeesters en verantwoordelijk wethouders zijn wederom erg trots op deze internationale waardering en erkenning Foto:

Westvoorne beste duurzame natuurbestemming

Westvoorne - De vier QualityCoast gebieden in de Nederlandse Delta: Goeree-Overflakkee, SchouwenDuivenland, Veere en Westvoorne zijn door de organisatoren van de Green Destination top 100 benoemd tot de beste duurzame natuurbestemming wereldwijd!

De juryprijs is één van de onderscheidingen binnen de verkiezing van de meest duurzame bestemmingen van de Green Destinations top 100. De prijs is woensdagmiddag 6 maart uitgereikt tijdens de internationale beurs ITB in Berlijn, de grootste toerismebeurs ter wereld.

Internationale waardering
De burgemeesters en verantwoordelijk wethouders zijn wederom erg trots op deze internationale waardering en erkenning. Vorig jaar werd de Zuidwestelijke Delta nog benoemd tot beste duurzame kustbestemming wereldwijd. De benoeming tot beste en mooiste natuurgebied sluit naadloos aan bij de positionering van het gebied. De vier gemeenten zetten de huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en natuurbehoud en -ontwikkeling samen met de natuurbeheerders door.

De Green Destinations top 100 voor meest duurzame bestemmingen wereldwijd is georganiseerd door ITB Berlijn, Green Destinations en TravelMole's Visie op duurzaam toerisme.