Sound Waves treden op in BREStheater Brielle

Brielle - Sound Waves is een enthousiast barbershopkoor uit Hellevoetsluis, bestaand uit ongeveer 26 ambitieuze gezellige vrouwen.

Onder de fantastische leiding van Nicky Salt willen ze andere mensen raken met hun muziek. De passie voor het zingen is hierbij voelbaar. Barbershop is vierstemmig zingen zonder muzikale begeleiding op een jazzy manier, waarbij uitstraling en show belangrijk zijn. Binnenkort zal Sound Waves deelnemen aan de Holland Harmony Convention 2019. Dit is het grootste evenement in barbershopstijl, dat Nederland rijk is. Dit jaar vindt het plaats in het weekend van 29 t/m 31 maart in Veldhoven.

Om goed voorbereid aan de conventie mee te doen, verzorgen ze een try-out op 20 maart in het BREStheater in Brielle. Aanvang 20.00 uur. In samenwerking met het kwartet Mrs Jones en zangeres Stéphanie zullen ze een mooi optreden verzorgen. Kaartjes á €5 per stuk , kunt u bestellen via sw2019@soundwaves.nl. Het is ook mogelijk om aan de deur kaartjes te kopen(niet bij de Theaterkassa).