De overhandiging van de cheque
De overhandiging van de cheque Foto:

Sportpraktijk Brielle bestaat al weer 10 jaar!

Brielle - Als de dag van gisteren staat het nog in het geheugen van Erik en Aryanna dat zij eind januari 2009 de deuren openden van de sportpraktijk.

'We zijn door onze collega's en sporters enorm in het zonnetje gezet. We hebben een prachtig cadeau gekregen, daarbij zaten honderden kaartjes met allemaal persoonlijke boodschappen van de sporters. Hartverwarmend. Hierdoor besef je dat de droom van 10 jaar geleden is uitgekomen', aldus Erik en Aryanna.

In het kader van het 10-jarig bestaan organiseren ze het hele jaar verschillende activiteiten. Op 23 februari hebben ze een sponsormarathon georganiseerd voor de Stichting voor Sara. Marjoke van Stijn, is erg betrokken bij deze stichting. Aan haar mochten ze dan ook een prachtige cheque met de waarde van €1204,90 overhandigen.

De maand maart staat in het teken van de gezonde snack. Elke week worden er tomaatjes en vers fruit in de praktijk gezet, zodat de sporters na hard werken fruit kunnen nuttigen. De gezonde snacks worden geleverd door Kwekerij Dukker B.V. uit Tinte en door de fam. Briggeman uit Vierpolders.

Er staan nog veel leuke activiteiten op het programma. Houdt de website goed in de gaten; www.sportpraktijkbrielle.nl