De turnsters van RTC vielen in de prijzen in Sommelsdijk.
De turnsters van RTC vielen in de prijzen in Sommelsdijk. Foto:

RTC doet mee in Turn2Win,
open meidendag bij Brielle

Sommelsdijk/Brielle - De turnsters van gymnastiekvereniging RTC uit Rockanje deden mee aan aan de Turn2win wedstrijd in Sommelsdijk. VV Brielle heeft op zondag 14 april weer een open voetbaldag voor meiden.

RTC was in Sommelsdijk met vier turnsters.

Zilver
In de eerste ronde turnden Lize en Nya. Ze lieten mooie oefeningen zien op balk, vloer (tumblingbaan) en sprong. Lize werd achtste en Nya won met een tweede plaats zelfs zilver! Jasmijn en Lynn turnden in de tweede ronde. Na oefeningen op balk, sprong en brug eindigde Jasmijn als tiende en werd Lynn achtste.
Welkom
In navolging van het succes van vorig jaar, toen 50 meiden sfeer kwamen proeven op 't Geuzenpark, houdt VV Brielle op zondag 14 april weer een open dag voor meiden van 6 tot en met 19 jaar. Er spelen momenteel drie Brielle-teams mee in de competitie. Twee teams - 13 jaar en een -19 jaar.

Elke leeftijdscategorie
Brielle wil in het nieuwe seizoen meidenteams inschrijven in elke leeftijdscategorie en nodigt nieuwe speelsters uit om van 11.00 tot 12.30 uur mee te komen trainen op de training die onder leiding staat van selectietrainer Stanley Rieborn. Geef je op via meiden.vvbrielle@gmail.com. Doordeweeks een keer meetrainen kan ook!