Zaterdag 16 maart een volle dag voor Brinio

Brielle - Na een aantal zaterdagen geoefend te hebben en in de lessen hun opdrachten hebben gedaan, was het zaterdag 16 maart hun examen dag!

Aan de docenten laten zien of ze alles onder de knie hebben en dan is aan het einde van de dag het moment…… Emma en Tim hebben het diploma assistent behaald! Gefeliciteerd toppers!

Zaterdag 16 maart was het al vroeg druk in Sommelsdijk, in de eerste ronde was het de beurt aan 8 meiden van Brinio. Er deden 17 meiden mee in deze categorie. Daphne heeft een 7e plek behaald en Lauren werd 1ste.

Op de andere baan was het de beurt aan de 6 andere meiden. Dit zijn de pre instappers, de aller jongste en vaak ook hun eerste echte wedstrijd. Aurelia werd in haar niveau D3 9e van de 16deelnemers. Niveau R1: er deden 8 deelnemers mee, April 7e. Robin 6e, Rose 5e, Kiyana 3e en Marit 1ste. De 2e ronde was de beurt aan Renée en Sterre. Ze begonnen op vloer en het laatste toestel is de balk. Renée liet een mooie handstand en loopsprong zien, Sterre wist heel haar oefening en liet echt een nette oefening zien. In Renée in haar categorie deden 15 deelnemers mee en zij is 11e geworden. Bij Sterre deden er 6 deelnemers mee en zij is 3e geworden!

De 3e ronde was de beurt aan Claudia, ze begonnen op de vloer, waar ze handstand, radslag, arabier en overslag liet zien. Het laatste toestel balk, daar liet ze handstand, koprol en loopsprong zien. Er deden 17 meiden mee en Claudia behaalde een mooie 5e plaats!

Alle meiden die geen medaille plaats behaald hebben, hebben een herinnerings medaille gehad en alle meiden hebben een diploma gehad en zijn weer een ervaring rijker.