Tafeltennissers De Sprint sluiten af met winst

Brielle - Afgelopen zaterdag was de laatste competitieronde voor de jeugd van tafeltennisvereniging de Sprint. Het eerste team speelde thuis en won met 7-3. Dit team was gecombineerd met jeugdleden van ttv De Repelaer uit Spijkenisse. Het team sloot de competitie af op een derde plaats.
Het tweede team, allemaal jonge welpen van de Sprint, verloor de laatste wedstrijd met 8-2. Lars Goerree won een van zijn enkelspelen. Samen met Milan boekte Lars voor het eerst dit seizoen een overwinning in het dubbelspel. Demian Zwart was dicht bij een zege in het enkelspel. In de vijfde (!) game werd het helaas 12-10 voor zijn tegenstander.
Vanaf 9 mei kan de jeugd op donderdagavond extra te trainen. Daardoor zijn er twee trainingsavonden gecreƫerd: dinsdagavond en donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Kom gerust eens kijken.

KOT eert haar leden

Brielle - Vorige week, bij het sluiten van de competities, heeft de senioren biljartvereniging Krijt Op Tijd (KOT) 3 leden verrast met het erelidmaatschap. Gida van der Vliet, Thijs Smeets en Bram Zonnevuille zijn allen al bijna 40 jaar lid en zij vertegenwoordigden en dienden de vereniging in verschillende (bestuurs)functies. Gida van der Vliet gaf zelfs jarenlang wedstrijdleiding aan een 18 teams ellende damescompetitie. Thijs Smeets en Bram Zonnevijlle staan bekend om hun mooie spel met hoge moyennes.

Kleuteratletiek bij Voorne

Brielle -
In navolging van vorig jaar, start Voorne Atletiek op woensdag 8 mei 2019 weer met kleuteratletiek voor kinderen met geboortejaar 2013. Onder leiding van gediplomeerde trainers kunnen de kinderen lekker bewegen en kennis maken met de atletiek sport. De eerste twee lessen zijn gratis. Kleuteratletiek start op woensdag 8 mei 2019. De trainingen zijn vanaf die datum op elke woensdag (Behalve in schoolvakanties) van 16.00 uur tot 17.00 uur. De trainingen vinden plaats op het complex van Voorne Atletiek op 't Geuzenpark te Brielle/Vierpolders. Voor nadere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met: Gerard Rila email g.rila@upcmail.nl of mobiel 06-53169821.

OVV klopt Rozenburg

Rozenburg -
OVV won de eerder wegens een overlijdensgeval uitgestelde competitiewedstrijd bij Rozenburg met 0-4. Pascal van Hulst (2x), Alexander Baartmans en Jules Kroef zorgden voor de Oostvoornse doelpunten.