Tijdens het Rondje Voorne vinden op het complex van Voorne Atletiek in Brielle de vijfde Spectades Games plaats. (Foto: F. Salverda).
Tijdens het Rondje Voorne vinden op het complex van Voorne Atletiek in Brielle de vijfde Spectades Games plaats. (Foto: F. Salverda). Foto: F. Salverda

Rondje Voorne en Spectades Games bundelen krachten

Brielle - Op zondag 19 mei organiseert Voorne atletiek voor de 21ste keer het rondje Voorne.

Tegelijkertijd vinden voor de zevende keer de Spectades Games plaats.

Uitdaging
De 50 kilometers van het Rondje Voorne zijn een uitdaging voor sololopers, die even een stap verder willen dan een marathon, voor duo's die zich de 50 km nog net niet toevertrouwen, maar natuurlijk ook voor teams (3 tot 8 personen) die een sportief dagje uit op het mooie Voorne willen beleven. Wandelaars zijn ook dit jaar van harte welkom om aan de start te verschijnen.
Voor meer info mail naar rondjevoorne@voorneatletiek.com. Inschrijven via www.inschrijven.nl.

Spectades Games
Op de atletiekbaan van Voorne Atletiek op 't Geuzenpark in Vierpolders vinden op zondag 19 mei de zevende Spectades Games voor junioren D/C/B/A, senioren en masters plaats. De onderdelen zijn diverse sprint- en middellange afstanden, hoogspringen, verspringen, speerwerpen, discuswerpen en kogelstoten en een meerkamp. Inschrijven kan op www.atletiek.nu/wedstrijd/main/8635/. Dit jaar worden de Spectades Games georganiseerd in combinatie met Rondje Voorne. De deelnemers aan dit evenement starten en finishen op de atletiekbaan.