Addie Sandee - Falling Fall
Addie Sandee - Falling Fall Foto:

Op 28, 29 en 30 juni 2019 organiseert Kunstwerk Westvoorne weer de jaarlijkse fietstocht langs diverse mooie locaties waar ruim 47 kunstenaars hun werk tonen.

De fietstocht voert u door het mooie duingebied langs markante gebouwen en bijzondere locaties die vaak alleen te bezichtigen zijn tijdens het weekend van de kunstwerkroute. Op een laagdrempelige manier wordt er een ruim aanbod aan verschillende kunstzinnige disciplines geƫxposeerd. Tot eind juni stellen wij alle deelnemers aan u voor. Op kunstwerkwestvoorne.nl vindt u informatie over alle deelnemers en de route.

Addie Sandee
Het liefst combineert Addie de technieken van schilderen, fotografie en digitale kunst. In haar abstract-expressionistische schilderijen laat ze zich inspireren door bestaande beelden. In haar fotografische werk is een speciaal plekje gereserveerd voor het Zeeuwse landschap met het strand en de zee. Iedereen is welkom voor een bezoek aan haar atelier in de Panquin Kazerne in Tervuren.

Ingrid Maria Stockmann
Ingrid maakt tweedimensionaal werk met papier. Het papier wordt in kleur gedrenkt en in een collage vereeuwigd. Sloopmetalen, waarin de sporen staan gedrukt van het oorspronkelijke bestaan, krijgen een nieuwe, karaktervolle bestemming en ontvouwen hun schoonheid. Het resultaat is verbluffend mooi.
Elma van 't Hof
Elma schildert met acrylverf en maakt veelal vrouwenfiguren vol expressie, beweging en kleur. Als kind was ze al dol op tekenen, maar pas na haar studie aan de pedagogische academie is ze begonnen met schilderen. Schilderen biedt haar de uitkomst om een gevoel of beleving uit te drukken, wanneer woorden tekortschieten.

Ploni Wiekmeijer
Abstract schilderen heeft haar voorkeur, meestal in acrylverf. In haar schilderijen verwerkt ze verschillende materialen, waaronder papier en jute. Door kleurgebruik in combinatie met rechte en ronde lijnen zoekt ze naar harmonie, rust en evenwicht.

Ingrid Stockmann - Blick
Elma van 't Hof
Ploni Wiekmeijer