Het was een gezellige dag in Stuifakkers!
Het was een gezellige dag in Stuifakkers! Foto:

Geslaagde "Oranje middag" in Stuifakkers

Rockanje - Ruim 65 ouderen uit Rockanje maakten gebruik van de uitnodiging om Koningsdag te vieren in de Branding, de ontmoetingsruimte in Woonzorgcentrum Stuifakkers in Rockanje.

Naast een heerlijk kopje koffie, een drankje en warme en koude hapjes, uitgeserveerd door de vrijwilligersgroep van de Branding, werd er genoten van de muziek verzorgd door musicentertainer John Swaab. Zijn zang en spel in combinatie met muzikaal talent wordt door het publiek altijd in ruime mate gewaardeerd.

Met een enorm repertoire en ervaring, heeft hij in de loop van de jaren een perfect gevoel en timing ontwikkeld om publiek enthousiast te maken en een goede sfeer te creëren.
Vele herkenbare Hollandse liedjes passeerden de revue, wat er voor zorgde dat vele malen de handjes de lucht in gingen, en er zelfs nog de polonaise werd gelopen.

Dat deze Koningsdag viering van de Oranje vereniging gewaardeerd wordt bleek wel uit de talloze complimenten die de organisatoren mochten ontvangen.

Dé stimulans om er ook volgende keer weer een echt feest van te maken. Oranje vereniging Rockanje en in het bijzonder Corrie van Velden worden dan ook ontzettend bedankt!