Repair Café

Brielle - Weggooien? mooi niet ... eerst even langs het Repair Café, wellicht kunnen ze het daar nog repareren! Heeft U een kleine reparatie op het gebied van kleding of textiel? Zij hebben iemand, die dat graag voor u doet. Elke tweede woensdag van de maand van 2 tot 4 uur in de bibliotheek van Brielle, Reede 2. De eerst volgende is op woensdag 8 mei. Een kopje koffie en thee is gratis. Wilt u zelf vrijwilliger worden? Een handige man of iemand die met naaimachine overweg kan? Geef u op via tel.: 415119.

20-jarig bestaan Agathahoeve

Oostvoorne - Op zaterdag 11 mei vieren ze feest op de kinderboerderij. De boerderij bestaat 20 jaar en dat willen zij vieren! Er wordt op deze dag een kofferbakverkoop georganiseerd en er kan pony worden gereden. Er is livemuziek en voor de kinderen wordt er geschminkt en is er een kleedjesmarkt. Tijd 10.00-16.00 uur. Komt u ook? U kunt een plek voor de auto reserveren a 7,50 voor de verkoop van uw eigen spullen. Het huren van een kleedje voor kinderen kost 2,50. Opgeven kan bij de boerderij: Corina.korhorn@gemiva-svg.nl, tel. 0181- 488045.

Gastvrouwen en gastheren gevraagd

Brielle - Het toeristenseizoen is weer begonnen op 27 april en men hoopt weer vele bezoekers in onze Sint- Catharijnekerk te ontvangen. Laten we eveneens hopen op, net als vorige jaren, meer dan 10.000 bezoekers. Leuk en gezellig werk om gastheer/gastvrouw te zijn, maar dit jaar komen ze duidelijk vrijwilligers te kort. Heeft u interesse in dit boeiende vrijwilligerswerk ? Neem dan contact op met Ina ven Veen - aadenina@icloud.com tel. 06- 34690662 of Freek.Voskamp freek.voskamp@hetnet.nl tel.415968.

Zomertour

Welzijn Ouderen organiseert ook dit jaar iedere woensdag in de zomermaanden juni, juli en augustus een zomertour. We starten de zomertour op woensdag 12 juni. Dit wordt een bijzondere rit. Een deel van deze rit zal niet per auto, maar per historisch voertuig zijn.. Nieuwsgierig? Vraag het programmaboekje aan bij Welzijn Ouderen.

Verder zijn er weer diverse routes; iedere route wordt twee weken achter elkaar gereden. U wordt vanaf huis opgehaald en weer thuis gebracht door vrijwilligers van Welzijn Ouderen, die er samen met u een gezellige dag van maken. Het programmaboekje ligt vanaf half maart voor u klaar bij het kantoor van Welzijn Ouderen.

Voor meer informatie of aanmelden, neemt u contact op met Welzijn Ouderen, van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.30 uur, Rozemarijnstraat 42 in Brielle, telefoon 728281 of via email receptiewo@catharinastichting.nl.