Mirjam Boomert
Mirjam Boomert Foto:

Op 28, 29 en 30 juni 2019 organiseert Kunstwerk Westvoorne weer de jaarlijkse fietstocht langs diverse mooie locaties waar ruim 47 kunstenaars hun werk tonen.

De fietstocht voert u door het mooie duingebied langs markante gebouwen en bijzondere locaties die vaak alleen te bezichtigen zijn tijdens het weekend van de kunstwerkroute. Op een laagdrempelige manier wordt er een ruim aanbod aan verschillende kunstzinnige disciplines geƫxposeerd. Tot eind juni stellen wij alle deelnemers aan u voor. Op www.kunstwerkwestvoorne.nl vindt u informatie over alle deelnemende kunstenaars en de route.

Mirjam Boomert.
Als autodidact kunstenaar werkt Mirjam aan verschillende projecten. Afgelopen najaar exposeerde ze in het Stedelijk Museum in Schiedam. In november 2018 won ze de Jordy Koevoets Beeldende Kunst prijs. Tijdens de kunstroute zullen er ook zelf door haar op badstof gedrukte foto's te zien zijn.

Cristina Vaudo
Kenmerkend voor de Italiaanse Cristina Vaudo zijn de warme mediterrane kleuren en grote doeken, waarmee ze haar onbedwingbare lust naar vrijheid tot uitdrukking brengt. Op zoek naar schoonheid en troost schildert ze vol drift met pasteuze olieverf nieuwe abstracten en vrouwelijke naakten. Wild en vrij, maar altijd in harmonie.
Lucia Fransen
Het architectonische karakter van haar werk uit zich in een ritme van vlakken in verschillende richtingen, gaatjes en patronen. Ze werkt graag met engobes (kleislib) die ze gedeeltelijk wegkrabt, wat een verweerd effect geeft. De 'landschapsimpressies' geven haar grote vrijheid om met vormen te spelen.

Ria van der Touw
Al als kind vond ze het heerlijk om met kleuren en tekenen bezig te zijn. In 1986 kreeg ze les en begon ze met landschapsschilderijen en stillevens. Nu hebben haar schilderijen 'het dier' als onderwerp. Ria geeft ook gezellige workshops, waar u dikke dames, vrolijke koeien of poezen leert schilderen,

Cristina Vaudo - Il Giardino Rosso
Lucia Fransen
Ria van der Touw