Vrijwilligers gezocht

Brielle - Ze zouden de openingstijden van de Speelotheek graag willen uitbreiden. Maar helaas door tekort aan vrijwilligers is dit niet mogelijk. Daarom zijn ze dringend op zoek naar enthousiaste mensen die het team willen komen versterken, zodat er nog meer kinderen in staat zijn om speelgoed bij hen te komen lenen.

Bent u tussen 16 en 70 jaar, heeft u 2 uur per week over, kunt u goed met kinderen overweg, vind u het leuk om mensen te ontmoeten en vind u vrijwilligerswerk belangrijk? Meld u dan aan!

Ook zijn ze dringend op zoek naar vrijwilligers die bij hun kinderkleding- en speelgoedbeurs willen helpen. Deze wordt 2x per jaar gehouden in mrt/april en sept/okt. Hierbij kun je per dagdeel opgeven om mee te helpen. Op de vrijdag wordt er veel kleding/speelgoed ingeleverd. Deze moeten op vrijdagmiddag/avond netjes opgehangen/uitgestald worden. Op zaterdag is de verkoop van de kleding/speelgoed. Daarvoor is toezicht nodig en kassa's voor het betalen van de spullen. Na afloop van de verkoop moet alle kleding/speelgoed wat niet verkocht is weer gesorteerd worden, zodat alles weer bij de juiste eigenaar terecht komt. Dat is veel werk en daar hebben we meer vrijwilligers voor nodig.

Heeft u interesse? Mail naar info@speelotheekbrielle of kom langs bij de Speelotheek in DukdalfBres,(bij de ingang links)