Trefpunt Leemgaarde

Oostvoorne - 'Rolf & Angelique' met 'Van Opera tot Musical' treden op donderdagavond 16 mei voor u op. Wegens enorm succes verleden jaar, zijn ze opnieuw uitgenodigd.

Angelique Wardenier en Rolf van Rijsbergen slaan op een humoristische en speelse manier een brug tussen de klassieke wereld van de opera en de glitter en glamour van de musical. Op de klanken van hun unieke samenzang zweeft u mee langs de mooiste liederen uit film, musical en opera. Het zal moeilijk worden om niet mee te zingen, maar dat moedigen zij juist van harte aan! Ontroering en plezier komen samen tijdens dit heerlijke programma. Van de herkenbare melodieën uit „My Fair Lady", via het komische „Ja Zuster, Nee Zuster" tot de gepassioneerde klanken van de opera „Carmen", het komt allemaal aan bod. Angelique en Rolf laten zelfs Ginger Rogers en Fred Astaire herleven! Angelique Wardenier is Klassiek zangeres (sopraan), zangcoach en geeft workshops voor bedrijven, ze is choreograaf en regisseur, kortom een multitalent. Rolf van Rijsbergen heeft onder meer gezongen in de musicals 'Les Misérables' en 'The Phantom of the Opera', in de opera 'Carmen' en in de operette 'Eine Nacht in Venedig'.

Zoals altijd is de toegang voor deze avond gratis en zijn de drankjes voor eigen rekening. U kunt op deze avonden altijd muntjes kopen om uw drankjes te betalen. Die moet u contant betalen. Ze blijven altijd geldig voor LASSO-activiteiten.