Het concert is een muzikale vertolking van de weg van donker naar licht
Het concert is een muzikale vertolking van de weg van donker naar licht Foto:

Lente concert van En Chantant in Catharijnekerk

Brielle - Op 18 mei geeft Vocaal Ensemble "En Chantant" een Lente concert in de St. Catharijnekerk in Brielle.

Het ensemble laat u kennis maken met een muzikale vertolking van de weg van donker naar licht. U hoort o.a. muziek van Bairstow, Ravel, Britten, Purcell en Reger. Maar er is meer, waardoor u zich mee kunt laten voeren vanuit het duister naar lichtere oorden. Zoals u van En Chantant gewend bent, krijgt u een sfeervolle muzikale avond met bijzondere muziek, vertolkt door gepassioneerde zangers.

Dit concert staat onder leiding van Mirjam van den Hoek. Vanaf haar 7e jaar volgde ze muzieklessen op de muziekschool van Zierikzee. Ze volgde viool- en pianolessen. Met veel plezier studeerde ze op Codarts (Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam). Ze heeft reeds verscheidene koren onder haar hoede gehad. Naast koordirectie volgt Mirjam ook orkest- en HAFABRA- directielessen, om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Ze kreeg masterclasses van Philip Pickett, Arie van Beek en Paul Valk.

Kaarten zijn te koop bij de kerk voor aanvang. Uw entreebewijs is tevens uw consumptiebon voor een drankje in de pauze. Aanvang 20.00 uur, entree € 17,50, vrienden van de Catharijne € 15,00. Kerk open om 19.30 uur.