Kom jij dit geweldige korps versterken?
Kom jij dit geweldige korps versterken? Foto: J.Letschert

Kom naar de open dag bij
de Brandweer in Brielle!

Brielle - Onder het motto, "wie helpt ons Brielle te verdedigen" houdt de brandweer Brielle op 15 juni a.s een open dag op het kazerneterrein aan de Krammer.

Het doel van de open dag is het werven van nieuwe vrijwilligers. Kom jij ons versterken in een team waar samenwerken voorop staat? Ben jij bereid je in te zetten voor de burgers van Brielle en omliggende gemeentes? Zit het hulpverlenen in jouw genen? Meld je dan aan!

Of je nou branden blust, hulp verleent aan de burgers bij storm en wateroverlast of een dier uit het water redt, het hoort bij jouw taak als brandweer vrijwilliger. Op de open dag kun je informeren wat de opleiding tot brandwacht inhoudt middels een promotiefilm, praten met brandweer vrijwilligers onder het genot van een bak koffie, zelf ervaren met welk materiaal de brandweer werkt en de diverse stands bezoeken. Het bevrijden van slachtoffers uit een autowrak of het blussen van een vlam in de pan. Een demo van het drone team of naar 30 meter hoogte in een hoogwerker, het kan allemaal. Trek jij zo'n brandweerpak aan en wil jij hun korps versterken? Laat je informeren op 15 juni. Ben je verhinderd op zaterdag 15 juni? Elke maandag vanaf 19.00 uur ben je welkom om te ervaren wat hun oefenavond inhoudt of voor verdere informatie over de opleiding en de keuringseisen.