FutureLand

Ben je tussen de vijf en vijftien jaar en is je vader, opa, moeder of oma journalist, vraag ze dan op zaterdag 1 juni met jullie naar FutureLand te gaan, want daar is nieuws en feest. Dit informatiecentrum van de Rotterdamse haven viert die dag haar 10de verjaardag. En trakteert op friet, frisdrank, ijs, strandspeurtochten, rondvaarten langs de grootste schepen ter wereld, fossielenexpedities en veel meer.

Kijk voor het hele programma https://futureland.nl/dichter-bij-de-haven-kun-je-niet-komen. FutureLand is deze dag open van 10.00 tot 22.00 uur.

Er valt ook voldoende te schrijven voor je pa, ma, opa of oma, want er is ook het nodige nieuws die dag. Wethouder Barbara Kathmann opent 's middags samen met Allard Castelein, de baas van het Havenbedrijf, de nieuwe tentoonstelling. Die heet 'De Haven WERKT!'. En dat is nieuws!

Als je mee wil varen met de Futureland Ferry of fossielen wil gaan zoeken met onze Walter, dan moeten je (groot)ouders wel een plekje reserveren op de site. Geïnteresseerden kunnen vanaf 20 mei reserveren viawww.futureland.nl. En willen ze naar de opening dan moeten ze dat even laten weten aan Frouke Albers,FPM.Albers@portofrotterdam.com

Graag tot zaterdag. Op FutureLand wordt het heel leuk!!!