Er was een flinke opkomt bij de Avondvierdaagse in Zwartewaal.
Er was een flinke opkomt bij de Avondvierdaagse in Zwartewaal. Foto: PR

Avondvierdaagse finisht in Zwartewaalse circuspiste

Zwartewaal - Circus was dit jaar het thema tijdens de Avondvierdaagse in Zwartewaal. Ook dit jaar waren kosten nog moeite gespaard om de lopers weer een feestelijke binnenkomst te bezorgen.

Het nieuwe Gaffelaarplein was hiervoor omgetoverd tot een circuspiste. Vlindersteltloper, jongleur, eenwielfietser, ballonnenclown, schminkstand, miniclown waren de artiesten tijdens de traditioneel feestelijke finale.

Clownsneus
De lopers zelf werden allen op een vrolijk gekleurde clownsneus getrakteerd tijdens de laatste af te leggen kilometer. Natuurlijk werden zij ook dit jaar weer ingehaald door de organisatie en dj's van Stichting Push op de tractor.

Groots feest
Kortom weer een groots wandelfeest, aldus wethouder Bert van Ravenhorst, die de jubilarissen de medailles omhing. De Zwartewaalse jeugd vermaakte zich toen al prima bij de ballonnenclown en de ijskraam.

Oproep
Het laatste woord was aan voorzitster Mirabella van der Ham voor een oproep aan sponsors en vrijwilligers voor Avondvierdaagse 2020. Niemand in Zwartewaal die zich daar zorgen over maakt na dit wandelfeest. Dat komt zeker goed met de stichtingen en instanties waar de organisatie al jaren mee samenwerkt. Bedankt allemaal.