Deze waterfles van Nederlands fabricaat is wereldwijd bekend
Deze waterfles van Nederlands fabricaat is wereldwijd bekend Foto:

Beleef de zomer buiten met de Wereldwinkel Brielle!

Brielle - De zomer is een feit: heerlijk lange avonden en met mooi weer wonen we in de tuin.

Alleen die muggen….! Muggen, maar ook andere insecten, zijn heel erg op geur gericht. Door middel van geur zoeken ze voeding en bijvoorbeeld een partner. Door gebruik te maken van de geur van wierook kun je de insecten verstoren, doordat ze dan niet meer goed kunnen 'ruiken'. Ze gaan weg vanwege de geur.

Muggenverjager
Vooral de geur van lavendel of citronella is een goede muggenverjager. Brand eens een wierookstokje tijdens één van uw avondjes buiten en heb er dubbel profijt van: een heerlijke geur en géén lastige insecten.

Dopper
En zet dan ook een gevulde Dopper binnen handbereik. Deze waterfles van Nederlands fabricaat is wereldwijd bekend. De droom van de Dopper-makers: schoon water! In élke oceaan, uit élke kraan! Water is absoluut noodzakelijk voor al het leven op aarde, maar toch belandt er elk jaar 8 miljard kilo plastic in de oceanen.

Daarom ontwikkelt Dopper duurzame design drinkflessen voor kraanwater en wordt er 5% van de omzet aan de Dopper Foundation gedoneerd waarmee wereldwijd waterprojecten worden gesteund. De Doppers zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren tood, groen, wit, blauw, oranje.

Zowel de Dopper als de wierook zijn te koop bij Wereldwinkel Brielle, Voorstraat 73.

Openingstijden Wereldwinkel: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op koopzondagen (eerste zondag van de maand) van 12.00 tot 16.00 uur.