Koffie tussen de boeken

Aandacht voor persoonlijke veiligheid in Westvoorne: maandag 8 juli zal Koffie tussen de boeken het eerste halfuur bezocht worden door professionals die veel kunnen vertellen over persoonlijke veiligheid. Er is ruimte om hen vragen te stellen. Hierna is er ook ruimte om met andere bezoekers te praten.

Tijd: 13:00 tot 14:30 uur. Voor wie is Koffie tussen de boeken? U, als u even contact wilt met anderen die ook een geliefde missen. U, als u niet alleen koffie wilt drinken, maar gezellig aan wilt sluiten aan de koffietafel. U, als u even wilt genieten van een bakkie en een praatje. U, als u best een luisterend oor wilt zijn.

U bent van harte welkom om kennis te maken. Meedoen is gratis, eerste kopje koffie is voor rekening van de gemeente Westvoorne . Heeft u vragen neemt u dan contact op met MEE plus, regio Zuid-Hollandse Eilanden, T 0181 33 35 07.

Collecte Natuurmonumenten

Van 23 juni tot en met 29 juni gaan vrijwilligers van Natuurmonumenten collecteren. De ruim 10.000 collectanten van Natuurmonumenten zamelen geld in om wilde bloemen te redden. Hou jij ook van de natuur in Nederland? Geef dan tijdens de collecteweek van Natuurmonumenten!