'Kom Binnen!'

Op zaterdag 22 juni van 10:00 – 16:00 is iedereen welkom in maar liefst dertig toeristisch-recreatieve bedrijven op Voorne-Putten tijdens de Open Dag: 'Kom Binnen!'.

Van campings tot hotels, en van molens tot beach clubs! De ondernemers zijn er trots op om hun unieke plek te laten zien aan belangstellenden. Op de diverse locaties in de gemeenten Brielle en Westvoorne zijn leuke gratis activiteiten te doen voor jong en oud. Proef bijvoorbeeld mee met de chef-kok en bewonder een prachtige bruidssuite… Stel je eigen (fiets)route samen en kom binnen op de meest verrassende plekjes!

Wat is er zoal te beleven? Geniet van een gratis kopje thee in Theetuin de Vogelhof in Vierpolders, rijd een rondje op een pony op Midicamping Van der Burgh in Rockanje. Doe mee aan een SUP Clinic op het Brielse Meer bij Watersportcentrum Brielle, proef van de overheerlijke sinaasappeltaart bij Brunotti Beach Club in Oostvoorne of voel je welkom in de keuken van het Badhotel Rockanje. Bekijk op https://www.opvoorneputten.nl/kom-binnen/ welke ondernemers er nog meer meedoen en welke activiteiten zij op 22 juni aanbieden.