Vorige week werden in Tinte de kleuterproeven en clubkampioenschappen van gymclub ODI gehouden.
Vorige week werden in Tinte de kleuterproeven en clubkampioenschappen van gymclub ODI gehouden. Foto: Vorige week werden in Tinte de kleuterproeven en clubkampioenschappen van gymclub ODI gehouden.

Kleuterproeven en
clubwedstrijden bij ODI

Tinte - Vorige week woensdag vonden in de Odiaan in Tinte de kleuterproeven en onderlinge wedstrijden van gymclub ODI plaats.

De kleuters lieten onder het thema 'dierentuin' zien wat ze hebben geleerd. Op de balk werd er gestampt als een olifant, op de mat was het rollen door een hoepel als een dolfijn. Aan het touw werd er geslingerd als een aap. De kinderen deden het erg goed en konden na afloop een sticker plakken op een heus diploma.

Onderlinge wedstrijden
Hierna volgden de onderlinge wedstrijden voor de overige leeftijdsgroepen binnen de vereniging. De uitslagen zijn als volgt:
Meisjes 6 tot 9 jaar: 1. Lena van Damme, 2. Donna Jansen, 3. Isabel van der Ent, 4. Kyara Kramer; jongens 6 tot 9 jaar: 1. Joshua Langendoen; jongens jeugd: 1. Yorick Schuurhuis, 2. Micha Steenwijk; jongens junior: 1. Max Beusmans; meisjes jeugd: 1. Izzy Pijnacken, 2. Emma van Sliedrecht, 3. Nova de Peuter; meisjes junior: 1. Madelief de Kok, 2. Sophie Schuurhuis; meisjes senior: 1. Irene Klok, 2. Vera den Adel.

Clubkampioenen
Uit de winnaars werden vervolgens de clubkampioenen gekozen. Max Beusmans werd clubkampioen bij de jongens. Bij de meisjes werden Izzy Pijnacken de kampioene voorgeschreven oefenstof en Madelief de Kok de kampioene gekozen oefenstof.