In het BREStheater kan de jeugd komen kijken naar de leuke film Vaiana
In het BREStheater kan de jeugd komen kijken naar de leuke film Vaiana Foto:

Jeugdfilm in herfstvakantie
in het BREStheater

Brielle - Het is herfstvakantie! Ga jij niet op vakantie, maar wil je toch iets leuks doen? Helaas heeft Brielle geen bioscoop.. Of toch wel?

Op de woensdag van de herfstvakantie (23 oktober) verandert BREStheater speciaal voor alle thuisblijvende kinderen in een jeugdbioscoop!

Om 15:00 uur kunnen kids vanaf 6 jaar naar het theater komen voor de film Vaiana. Een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur.

Een kaartje voor deze BRESfilm kost slechts €2,50 en is verkrijgbaar via de website van BREStheater en aan de theaterkassa.

Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308.

Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.