Actie4kids: doe mee met de landelijke schoenendoosactie!

Vierpolders - Vanaf dit jaar verzorgt Actie4kids de welbekende schoenendoosactie. Maak jij ook een kind gelukkig met een goed gevulde schoenendoos?

Dinsdagmiddag 5 november om 15.30 uur versieren ze in 't Dijckhuis een schoenendoos voor kinderen in ontwikkelingslanden. Versiersels hebben zij voor je maar, je kunt ook eigen materiaal meenemen. Wel graag zelf een schoenendoos meenemen svp. Alle informatie kun je vinden op de website van actie4kids.nl. De schoenendoosactie is een geweldig middel om de kinderen bewust te maken van de levensomstandigheden van kinderen elders in de wereld. En wat een geschenk voor elk kind dat zo'n schoenendoos gaat ontvangen!

Eventueel kun je thuis zelf een schoenendoos versieren en gevuld met schoolspullen, speelgoed, verzorgingsartikelen, en een knuffel in 't Dijckhuis te Vierpolders inleveren vóór 23 november. Folders met informatie liggen in 't Dijckhuis of kun je via downloads vinden op de site "actie4kids.nl", kies via / hulpmiddelen voor de actie / deelnamefolder 2019-2020.