RTC in grote clubactie 2020

Rockanje - Gymnastiekvereniging RTC Rockanje, doet ook dit jaar weer mee met de grote clubactie. De leden zijn goed bezig om de loten zo coronaproof mogelijk te verkopen. RTC bedankt Leerschoon Schilderwerken voor de aanschaf van het eerste superlot, waarbij voor een bedrag van € 150,-.- in één keer 50 loten zijn gekocht. Wilt u ook een lot kopen voor RTC? Een lot kost slechts € 3,00 -- en 80% van dat bedrag gaat naar de vereniging. RTC gaat de opbrengst van de grote clubactie gebruiken voor de viering van het 75-jarig jubileum en voor de aanschaf van nieuwe gymtoestellen. RTC steunen kan door het gebruik van de volgende link: https://clubactie.nl/lot/rockanjese-turn-club(r.t.c.)/446685.

Topscorersklassement

Brielle/Westvoorne – Zwartewaal verloor met 3-2 bij Stellendam. Joel Kroon en Rowan Heist scoorden voor de ploeg van trainer Dave de Jong. Brielle versloeg door goals van Alex van Dommelen en Marcel van den berg (2x) NeptunusSchiebroek met 3-0. OVV zag VFC In de laatste minuut nog op 1-1 komen. Niels Bekker scoorde voor OVV. Vierpolders en Rockanje kwamen niet in actie.

tussenstand seizoen ‘20-‘21:
1. Rydel Apostel (Zwartewaal), Niels Bekker (OVV), marcel van den berg (Brielle)…3 goals
2. Edinho Fortes Varela (Vierpolders), Yoeri Bak (OVV), Zepp Jacobs, Alex van Dommelen (beiden Brielle), Rowan van Heist (Zwartewaal)…2 goals
3. Rafaël de Goede, Joël Kroon, Jesper Langendoen (allen Zwartewaal), Christian de Loor (beiden OVV), Adam el Fazazi (Brielle), Senna Langendoen, Vince Keller, Vince van den Pol (allen Rockanje), Jesper Lakerveld, Sven Hokke (beiden Vierpolders)…1 goal

Keepersklassement

Brielle/Westvoorne – Zwartewaalkeeper Ruben Verhagen kreeg in de uitwedstrijd bij Stellendam drie goals tegen: 3-2. OVV-doelman Limber van der Horst moest een keer vissen in de thuiswedstrijd tegen VFC: 1-1. Brielle-doelman Mitchell van Lieshout hield in de thuiswedstrijd tegen NeptunusShiebroek zijn doel schoon: 3-0. René vd Meiden (Rockanje) en Rick Otten (Vierpolders) kwamen niet in actie.

tussenstand seizoen '20-'21:
1. Mitchell Lieshout (Brielle)
4 goals in 4 duels = 1.0
2. René vd Meiden (Rockanje)
4 goals in 3 duels = 1.3
3. Limber vd Horst (OVV) en
Ruben Verhagen (Z'waal)
6 goals in 4 duels = 1.5
4. Rick Otten (Vierpolders)
6 goals in 2 duels = 3.0