Het bestuur ging afgelopen zaterdag weer op pad!
Het bestuur ging afgelopen zaterdag weer op pad!

Aardigheidje van bestuur Stichting Merula Weeshuis

Brielle - De Stichting Merula Weeshuis beheert en verhuurt woningen aan de Burg. van Sleenstraat, Commandeurstraat, Trompstraat, Brigitteweg, Catharijnehof en de Vrouwenhoflaan.

In totaal gaat het om 71 woningen die allemaal binnen de vesting gevestigd zijn.

In het afgelopen jaar heeft de stichting veel extra's gedaan voor de bewoners. Zo is er in deze rare tijd van corona geen huurverhoging geweest. Tijdens de hittegolf vorig jaar kwam de ijswagen van Twice langs om ijsjes uit te delen en tijdens sinterklaas is de lekkernij-pizza bus van Fresca langs geweest. De bewoners konden een lekkere pizza uitzoeken en daarbij kregen zij ook nog een tasje met Italiaanse producten erin. En was er iemand jarig, dan kregen ze een cadeaubon van de Jumbo!

Afgelopen zaterdag ging het bestuur weer langs de bewoners. Dit keer kregen ze een chocolade kip en een bos tulpen om weer energie van te krijgen en ze zo een vrolijk pasen te wensen. En ook deze geste werd door de bewoners erg gewaardeerd.

Meer weten over de stichting? Alle informatie over de stichting is te vinden op de website www.merula-weeshuis.nl. Hier kan men zich ook in laten schrijven voor een woning.