Bij het bekende VW Photo Booth busje ga je samen met je vriendinnen, zus, tante, moeder of gewoon alleen en al of niet vrolijk uitgedost, op de foto
Bij het bekende VW Photo Booth busje ga je samen met je vriendinnen, zus, tante, moeder of gewoon alleen en al of niet vrolijk uitgedost, op de foto

Ladies Night Brielle - Fiësta

Brielle - We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover! Op woensdag 25 mei is er weer een Ladies Night. Net als altijd op de avond voor Hemelvaartsdag. Het Fiësta kan beginnen!

Vanaf 17.00 uur is Brielle klaar voor een fantastische avond. De entree is dit jaar gratis, geen polsbandjes dus, maar wel een goedgevulde horeca-strippenkaart die je kunt ophalen op het Fiëstaplaza op de Markt, ook gratis! De strippenkaarten worden uitgegeven op de Markt, naast de DJ.

Bij het bekende VW Photo Booth busje ga je samen met je vriendinnen, zus, tante, moeder of gewoon alleen en al of niet vrolijk uitgedost, op de foto. De Latin Music Brassband is uitgenodigd en op het Fiëstaplaza draait DJ Edwin Kraai de hele avond muziek waar iedereen blij van wordt. Overal kan je ze tegenkomen, de Poositivoos, pak dan je glamourmoment, loop als een diva over de rode loper en laat je muzikaal omlijsten door een gitarist die je een serenade brengt. Ondertussen kan er tot 22.00 uur naar hartenlust worden gewinkeld. Alle aanbiedingen, het weer bij elkaar zijn, de verassingen en verwennerijen maken de Ladies Night dit jaar extra bijzonder. Nadat de winkels om 22.00 uur sluiten, kan er tot in de kleine uurtjes worden doorgefeest en is het tijd voor de kroegentocht. Fiësta!

Bij de horeca is iedereen van harte welkom voor een drankje een hapje of een menuutje. Reserveer wel op tijd een plekje om te eten, dat is altijd handig.

Natuurlijk houden we ook de wedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma in Tirana in de gaten! Iedereen die van voetbal houdt, hoeft dan ook niets te kort te komen!

Kijk voor alle details, aanbiedingen, speciale menu’s en wat er nog meer komt regelmatig op FB Ladies Night Brielle of op www.beleefbrielle.nl, dan mis je niets.

De Ladies Night wordt georganiseerd door de winkels en horeca in de binnenstad.