Teo in zijn prachtige nieuwe werkplaats (Foto: MdN)
Teo in zijn prachtige nieuwe werkplaats (Foto: MdN) MdN

Uw auto weer brandschoon dankzij Steamclean Brielle!

Brielle/Vierpolders - Op Industrieterrein Seggelant-Zuid 12e is sinds maart dit jaar het nieuwe bedrijf Steamclean Brielle te vinden.

Eigenaar Teo(man) switchte van een managersfunctie in een winkel naar zelfstandig ondernemer toen een reorganisatie na 20 jaar een einde maakte aan zijn vaste baan. Een goede vriend attendeerde hem op een techniek die helemaal van deze tijd is en dat is het reinigen van de buiten- en binnenkant van auto's met een stoomapparaat. Teo volgde meerdere cursussen en schafte speciale machine's voor deze techniek aan. Als locatie koos de Rotterdammer voor Industrieterrein Seggelant in Vierpolders. Hier heeft hij een prachtig ingerichte werkruimte waar hij nu met veel plezier en toewijding zijn nieuwe werk uitoefent. Niet alleen wordt uw auto brandschoon van binnen en buiten met een schoonmaakbehandeling van Steamclean Brielle, de techniek is ook nog eens heel milieuvriendelijk. Het apparaat gebruikt gemiddeld maar zo'n 5 a 6 liter water terwijl een wasbeurt bij u voor de deur zeker 100 liter kost. Ook gebruikt Teo géén chemische middelen.

Nieuwsgierig geworden? Bel dan met Teo via het telefoonnummer 06-38216173 voor een afspraak om langs te komen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Momenteel heeft hij een speciale aanbieding al vanaf 45 euro. Voor de prijs hoeft u het dus zeker niet te laten!