De trotse medaillewinna
De trotse medaillewinna

Goud en zilver voor Gymnastiekvereniging ODI

Algemeen

Tinte - Zaterdag 28 mei was de 1ste teamwedstrijd voor middenbouw nivo 5 en bovenbouw nivo F, G, en H van het rayon Voorne Putten Rozenburg, georganiseerd door 3 verenigingen van het rayon, Wik, KDO en ODI. Deze wedstrijd vond plaats in de turnhal in Hellevoetsluis

Bij deze wedstrijd doe je mee met een team van maximaal 6 turnsters en waarvan de beste 3 cijfers per toestel tellen. Alle 4 de toestellen, brug, balk, vloer op muziek en sprong opgeteld is dan het behaalde resultaat van je team. Het was een gezellige wedstrijd waarbij het groepsgevoel echt aanwezig was. Elkaar aanmoedigen en blij zijn voor elkaar.
ODI heeft meegedaan met 2 groepen, een groep junioren nivo H, Myrthe Kramer, Jasmijn Langendoen, Izzy Pijnnaken en Lois Verhagen en een groep senioren nivo G, Maaike Bezemer, Julia Poli, Rozemarijn Petrejus, Sophie Schuuhuis en Irene Klok. De meiden hebben het super gedaan en mooie oefeningen laten zien.

De juniorgroep behaalde de 1ste prijs , dus allemaal een gouden medaille en de senioren kregen de zilveren medaille omgehangen en dat met maar een verschil van 0,2 punten met de nummer 1.

Jullie kunnen trots zijn op jezelf en op elkaar!