Afbeelding

Fiësta… een coole en warme Ladies Night

Algemeen

Brielle - De avond voor Hemelvaartsdag was er voor het eerst weer een ouderwetse Ladies Night. Hoewel het allemaal best koud begon, veel wind, werd het in de loop van de avond wel steeds gezelliger.

Dat iedereen toe was aan een lekker feestje was wel duidelijk. Natuurlijk zorgde DJ Ed voor de muziek op de Markt en daarmee voor de sfeer die bij zo’n feestje past. Ook het vertrouwde VW Photo Booth busje ontbrak deze editie niet en werd weer heel druk bezocht.

De Poositivoos pepten iedereen, op hun eigen hilarische manier, op voor een vrolijke omlijsting op de rode loper mét gitarist. Ondertussen maakte de Latin Brassband zich op voor het ultieme rondje Fiësta. Met twee uitbundige danseressen voorop liep het swingende en opzwepende looporkest meerdere keren met veel spektakel door de binnenstad. Heel aanstekelijk! 

Door de vele aanbiedingen, spontane acties, proeverijtjes en speciale optredens was het in de winkels en horeca overal gezellig druk. Een ander hoogtepunt van de Ladies Night was de uitreiking van de Gemeentelijk Erepenning aan Petra de Ruiter-Rouwenhorst van Pandora Mode. Met een smoes werd ze naar de Markt gelokt waar burgemeester Rensen, wethouder André Schoon en Petra’s familie haar al stonden op te wachten. In een hartelijke toespraak werd Petra gehuldigd tot Ereburger van Brielle. Een mooie en terechte waardering voor al haar inzet voor de ondernemers in de Brielse binnenstad. 

Het was gewoon weer een heerlijke Ladies Night, anders dan andere keren, maar zeker zo leuk! Een blijvertje wat ons betreft. Met dank aan iedereen die er bij was, van DJ Ed tot De Poositivoos, EHBO Brielle, de Latin Brassband, de VW Photobooth, de deelnemende ondernemers met hun teams, de vrijwilligers en natuurlijk alle Ladies. Op naar de volgende editie!

Afbeelding
Afbeelding