Lijsttrekker Wilbert Borgonjen ontvangt als eerste het verkiezingsprogramma
Lijsttrekker Wilbert Borgonjen ontvangt als eerste het verkiezingsprogramma

Lijsttrekker en programma voor CDA Voorne aan Zee

Algemeen

Voorne aan Zee -  Met het oog op de per 1 januari te vormen gemeente Voorne aan Zee is op voortvarende wijze door het CDA de fusie van de CDA afdelingen Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne opgepakt. Vanaf heden trekken zij dan ook eendrachtig samen op. 

Het eerste wapenfeit  is de verkiezing van Wilbert Borgonjen als lijsttrekker voor de verkiezingen op 23 november a.s. Wilbert is bekend en gezien op Voorne als wethouder in het sociale domein achtereenvolgens in Brielle en Westvoorne. Wilbert Borgonjen: ‘Ik heb mij ingezet om zoveel mogelijk mensen te bewegen mee te doen en zorg te verlenen aan diegenen die dat nodig hebben.’ Wilbert vond en vindt het belangrijk toegankelijk te zijn. ‘Mensen die je willen spreken moeten daarvoor ook de kans krijgen.’ Hij is zeker van plan de spreekuren die hij nu in Oostvoorne en Rockanje houdt, voort te zetten en zo mogelijk uit te breiden naar andere kernen op Voorne.

‘Met CDA in Zee’
Tegelijkertijd is het partijprogramma gepubliceerd dat de inzet vormt van het CDA voor de komende verkiezingen. Belangrijk thema is ‘participatie’ in alle wijken en dorpen. Het CDA is daarom voorstander van dorps- en wijkraden. Andere kernthema’s zijn ‘meedoen’: in werk, maar ook in vrijwilligersverband, zorg voor wie dat nodig heeft en voldoende woningen, gericht op alle leeftijden.