Wel inschrijven voor 22 juni!
Wel inschrijven voor 22 juni!

Hugo Lens Open Dubbel Toernooi Tennis & Padel 2022

Oostvoorne - De avonden worden langer, maar vooral ook zwoeler. Dat betekent dat het Hugo Lens Optiek Open 2022 voor de deur staat.

Van zaterdag 2 juli tot en met zondag 10 juli vindt het jaarlijkse Open toernooi plaats. Een tropisch tennisevenement dat al jaren op menig agenda staat. Niet alleen voor de sport, maar ook voor de gezelligheid en het culinaire geweld. 

Het eerste dubbel pouletoernooi van het eiland
 Dit jaar is er een tennis- én een padeltoernooi op het park. Dat betekent extra veel mooie potten die gespeeld worden. Uniek aan het toernooi is dat er alles aan wordt gedaan om ALLE categorieën in poules te spelen. Dat betekent dat ieder koppel minimaal 2 partijen speelt. Wel zo gezellig. Let op: Doe je aan 2 categorieën mee, dan kan het zijn dat je dus 6 keer speelt. Dit kan alleen met maximaal 2 verhindering per koppel. Neem maar alvast wat slipperdagen op… want er wordt gezorgd voor veel vertier deze week.

Schuif op woensdagavond aan bij de pubquiz en feest op vrijdagavond mee met de lokale tropische verrassing dj Dennis Beesemer. De keuken serveert wederom heerlijke, zomerse gerechten. Denk aan een Italiaanse maaltijd op woensdag, bestuursbiefstuk op donderdag en een knaller van een barbecue op vrijdag. 

Schrijf jij je alvast in, dan bestellen zij een zonnetje. Hier vind je de link naar toernooi.nl. 

Wel inschrijven voor 22 juni! Lukt het inschrijven niet? Neem dan even contact op via otsenioren@gmail.com.