Afbeelding

Antoinette Laan in gesprek met senioren

Algemeen

Brielle - Woensdag 15 juni wordt in het ‘t Dijckhuis in Vierpolders een bijeenkomst georganiseerd voor de senioren in de gemeenten Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle. 

De bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over onderwerpen als huisvesting, zorg, pensioenen en teruglopende inkomsten voor ouderen. Antoinette Laan komt samen met Tweede kamerlid Bart Smal om in gesprek te gaan met de inwoners van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee. Zij gaan zij in gesprek over vier belangrijke onderwerpen die voor senioren van belang zijn. Zo gaat het over betaalbare woningen en verschillende woonvormen voor de doelgroep ouderen. Een ander onderwerp is hoe de nieuwe gemeente Voorne aan Zee op een efficiënte manier de ouderenzorg zou kunnen regelen. Met beide Tweede Kamerleden gaan we in gesprek over pensioenen en hoeveel invloed het kabinet heeft op de pensioenfondsen. 

Ook wordt de mogelijke loskoppeling van de AOW en de teruglopende koopkracht voor ouderen besproken. De deelnemers aan deze brainstormavond hoeven geen lid te zijn van een politieke partij en kunnen vrij hun menig geven. Het Seniorennetwerk van de VVD Voorne aan Zee organiseert deze avond en ontvangt de bezoekers met een kopje koffie. De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30uur) en duurt tot 21.30 uur, waarna nog even nagepraat kan worden onder het genot van een drankje. 

Aanmelden is gewenst op secretaris@vvdvoorneaanzee.nl. Kom naar deze avond, met of zonder partner. Het belooft een interessante avond te worden, want zij maken zich graag sterk voor de senioren in onze gemeente!