Afbeelding

Vakantieperiode breekt aan, ook bij het SBO

Algemeen

Regio - Het einde van twee jaar coronamaatregelen, de start van nieuwe activiteiten en de uitbreiding van hun werkgebied door de vorming van Voorne aan Zee, maakt dat ze een druk en actief jaar achter de rug hebben. 

Een jaar waar met veel inzet en groot enthousiasme door de vrijwilligers en medewerkers van het SBO hard is gewerkt met mooie resultaten als gevolg.

Naast hun reguliere aanbod zijn er extra en nieuwe activiteiten zoals Digimaatje, een Pubquiz in Hart van Hellevoet en vervoer binnen de gemeentegrenzen van de ‘nieuwe gemeente’ Voorne aan Zee uit de grond gestampt en hebben vorm gekregen.

En zoals een bekend spreekwoord al zegt: na gedane arbeid is het goed rusten en wordt het tijd voor vrij zijn. Veel van hun vrijwilligers gaan in de komende maanden (juni, juli, augustus en september) van een welverdiende vakantie genieten. Het betekent helaas wel dat ze gedurende deze periode met minder mensen het werk moeten doen. Tel daar de krapte op de arbeidsmarkt en daarmee ook de vrijwilligersmarkt bij op en dan kan het zomaar zijn dat het de komende maanden iets langer duurt voordat:
- uw telefoontje en vraag wordt beantwoord

- dat bij nieuwe aanmeldingen voor de maaltijden u wat langer moeten wachten voordat de maaltijden geleverd kunnen worden

- of dat hun cliëntondersteuners de komende maanden vanwege vakanties iets minder beschikbaar zullen zijn

Zij doen hun uiterste best om de overlast hiervan voor u zoveel mogelijk te beperken, maar vragen uw begrip voor de momenten waarop dit niet lukt.