OVV speelde zich afgelopen zaterdag met een 4-0 zege op DVO '32 definitief veilig. (Archieffoto: Wil van Balen).
OVV speelde zich afgelopen zaterdag met een 4-0 zege op DVO '32 definitief veilig. (Archieffoto: Wil van Balen).

OVV speelt zich veilig, Vierpolders in nacompetitie

Algemeen

Oostvoorne/Kethel – OVV speelde zich afgelopen zaterdag in de slotronde van de competitie in de derde klasse C definitief veilig voor degradatie. Vierpolders sloot af met een 6-1 nederlaag bij KethelSpaland.

Op het eigen sportcomplex aan de Oostvoornse Zwartelaan won de ploeg van trainer Marcel Langeveld met 4-0 van DVO ’32. Reden voor een uitbundig feest na afloop, compleet met muziek en een DJ. 

Routiniers
De routiniers stonden precies op tijd op in de dit seizoen door slepende blessures bij de vaste krachten drastisch verjongde OVV-selectie. Pascal van Hulst (2x), Alexander Wagner en Yoeri Bak, de drie nog overgebleven mannen van de oude garde, verzorgden tegen DVO ’32 de complete productie voor OVV, dat bij rust al met 2-0 leidde en in de tweede helft de score, bevrijd van degradatiedruk, zelfs verdubbelde. 

LMO
Vierpolders was in de slotwedstrijd van de reguliere competitie op bezoek bij KethelSpaland al in gedachten bij de eerste wedstrijd die komende zaterdag gaat worden gespeeld in de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse, bij LMO in Rotterdam. Trainer Hans de Heer zag hoe Martijn Rollof met zijn treffer de eer redde in duel in Schiedam Kethel: 6-1.