De jeugdwielerploeg van PRC Delta presteerde goed op het NK wielrennen in Nijverdal. (Foto: Eye-Flash).
De jeugdwielerploeg van PRC Delta presteerde goed op het NK wielrennen in Nijverdal. (Foto: Eye-Flash).

Jeugdrenners PRC Delta rijden goed op het NK

Algemeen

Nijverdal – De jeugdwielrenners van PRC Delta presteerden goed op het NK wielrennen dat vorige week zaterdag in Nijverdal werd gehouden. 

’s Ochtends beten de eerste vier renners van de Delta-NK-groep het spits af. Sam Lems deed het het best met een vierde plek. Thom Kloos werd negende, Julian Vlag 33 en Skylar Muller, die bij een valpartij betrokken raakte, werd 41ste. 

Categorie 3
Na de koers voor meisjes, waarin Aimy Wittenberg als 15de finishte, reden de jongens tot 10 jaar. Chris van Meggelen eindigde als 18de, Noah Roze werd 24ste en Bram Grootveld eindigde als 46ste.

Middagprogramma
In het middagprogramma reden Collin Wittenberg en Finn Wuisman. Collin werd 27ste en Finn 55ste.In de wedstrijd van Klarijn van Grootheest werd direct in een heel hoog tempo gereden. Klarijn moest de kopgroep laten gaan en werd uiteindelijk 37ste. Lotte de Grave reed als laatste en eindigde in categorie 6 na een snelle wedstrijd als 22ste.
De trainers van PRC Delta zijn trots op hun pupillen en richten de trainingen nu al in om volgend jaar wellicht een rood-wit-blauwe kampioenstrui naar Voorne-Putten te brengen.

Wie ook graag wil wielrennen kan gratis meedoen aan een serie van drie proeflessen. PRC Delta heet je van harte welkom.