De jeugdploeg van PRC Delta presteerde goed op het NK wielrennen. (Fotografie: Eye-Flash).

Wielrenners PRC Delta rijden goed op het jeugd NK

Nijverdal - Vorige week zaterdag presteerden de jeugdwielrenners van PRC Delta goed op het KN dat werd gehouden in Nijverdal.

Sam Lems en Thom Kloos zaten in hun koers mee in een kopgroep en finishten uiteindelijk als vierde (Sam) en negende (Thom). Julian Vlag werd 33ste, Skylar Muller 41ste.

Valpartij
Bij de meisjes finishte Aimy Wittenberg als 15de. In Categorie 3 (Jongens -10 jaar) reden Chris van Meggelen, Noah Roze en Bram Grootveld naar respectievelijk een 18de, 24ste en 46ste plaats.
In het middagprogramma raakte Collin Wittenberg betrokken bij een valpartij, iets wat 's ochtends ook Skylar Muller al was overkomen. Daardoor lukte het Collin niet om verder te komen dan een 27ste plaats. Finn Wuisman smeet in het begin van de koers teveel met zijn krachten. Dat brak hem later op, met een 55ste plek als gevolg.
Klarijn van Grootheest werd in haar categorie 37ste. Lotte de Grave finishte in categorie 6 als 22ste.

Trots
De trainers van PRC Delta zijn enorm trots op al hun deelnemers en trainen met hun pupillen hard door om gaan volgend jaar wellicht rood-wit-blauwee kampioenstruinen naar Voorne-Putten te brengen.
Wil jij ook op wielrennen en misschien mee kunnen doen met een Nederlands Kampioenschap. Kom dan eens drie gratis proeflessen doen bij PRC Delta.