De expositie Oostvoorne in vroeger tijden in de dorpskerk van Oostvoorne slaat een jaartje over, maar van uitstel komt zeker geen afstel.
De expositie Oostvoorne in vroeger tijden in de dorpskerk van Oostvoorne slaat een jaartje over, maar van uitstel komt zeker geen afstel. Foto: PR

Expositie 'Oostvoorne in vroeger tijden' slaat een jaartje over

Actueel 377 keer gelezen

Oostvoorne – Voor het eerst sinds 31 jaar is de Dorpskerk van Oostvoorne halverwege augustus niet het podium voor nostalgische foto's en unieke verzamelingen. 'Oostvoorne in vroeger tijden' slaat een jaartje over.

In korte tijd verloor de organisatie drie steunpilaren waarop de expositie jarenlang rustte. Niet weg te denken gezichten tijdens de vijfdaagse reis 'terug in de tijd' die Oostvoorne in vroeger tijden jaarlijks is. Cultevo gebruikt het 'sabbatsjaar' om na te denken over de toekomst van de expositie. Voor bevlogen mensen die hun verzamelingen willen tonen en er met liefde en enthousiasme over kunnen praten worden heeft Oostvoorne in vroeger tijden altijd plaats. De schitterende dorpskerk is een indrukwekkend decor.

Wie zich aangesproken voelt door hetgeen waarvoor de expositie staat, wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Een mailtje naar info@juwelierdeman.nl, of even langskomen aan de Stationsweg 21, is voldoende. Hopelijk tot ziens in augustus 2018.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant