Afbeelding

Paasontbijt met de hele school!

Algemeen 617 keer gelezen

Rockanje - Een paasontbijt met 385 kinderen, dat is een hele organisatie, maar voor de ouderraad van basisschool De Zeewinde een uitdaging die zij graag aangingen om met alle leerlingen en leerkrachten het Paasweekend in te kunnen luiden.

Elvira Schuddebeurs, directeur van De Zeewinde: “Onze school is een samenwerkingsschool en alle identiteiten en bijbehorende culturen zijn bij ons welkom. We zijn heel hartelijk welkom geheten in de Welkomkerk. Het was ontzettend mooi om voor het eerst sinds de oprichting van De Zeewinde, met de hele school, hier te kunnen ontbijten. Wat een overweldigende ervaring! Samen met alle vrijwilligers van de kerk, bakkerij Voskamp, hulpouders van de school en de ouderraad is ons Paasfeest een enorm succes geworden.”

Op zoek naar de Vos

Na een heerlijk ontbijt, gingen alle kinderen op “Vossenjacht” door het dorp. Uiteraard gingen zij niet op zoek naar echte vossen, maar naar ouders en teamleden die op ludieke wijze verkleed op een plek stonden waar de kinderen een paasei met letter erop konden vinden.

De vossen zorgen voor hilarische taferelen, waarbij menig inwoner van Rockanje zich afvroeg hoe deze “toeristen” in het dorp waren beland.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant