Wessel v Overbeek rukt op naar het doel van Excelsior '20; Alexander Baartmans (l) en Daan vd Bor kijken toe. (Foto: Wil v Balen).

OVV op veilige plaats na zege op subtopper Excelsior ‘20

Algemeen 542 keer gelezen

Oostvoorne – OVV positioneerde zich door een 2-1 zege op Excelsior ’20 voor het eerst in deze zo moeizaam begonnen competitie op een ‘veilige’ negende plaats in de derde klasse D. Doelpunten van Maikel Hagers en Pascal van Hulst hielpen OVV na rust aan de punten.

‘En nu de uitwedstrijd bij Vierpolders,’ zo keek OVV-trainer René Breve na afloop van de knappe zege op Excelsior ‘20 alvast vooruit naar de cruciale derby die OVV komende zaterdag op sportpark De Coosenhoek in Vierpolders speelt. ‘Vierpolders is voor OVV wel een angstgegner. We wonnen dit seizoen thuis van ze, maar in de vier voorgaande wedstrijden van de afgelopen twee seizoen pakten we tegen Vierpolders maar één puntje…’

Het spel dat OVV in de wedstrijd tegen subtopper Excelsior ‘20 op de mat legde, moet de Oostvoornaars echter moed geven. ‘Ze kwamen er nauwelijks aan te pas’, aldus Breve. ‘Ze losten in de hele eerste helft één zondagsschot op het doel. En dat was direct de 0-1. Prachtige goal in de kruising, maar dat doet die jongen echt geen tweede keer. Voor ons misten Pascal van hulst en Daan van den Bor goede kansen op goals. Gelukkig bracht Maikel Hagers ons na rust terug in de wedstrijd met de 1-1. En dat Pascal van Hulst de winnende maakt, onderstreepte weer eens zijn waarde voor OVV.’