Jordi Brinkerink (links) scoorde dit keer niet voor OVV, Ferrani van Vugt (rechts) wel. * Foto: Peter de Jong. Foto: Peter de Jong

OVV houdt winnende lijn vast Hekelingen wordt overklast

Actueel 709 keer gelezen

Hekelingen - OVV hield afgelopen zaterdag de winnende lijn vast. Op bezoek bij Hekelingen werd de thuisclub overklast: 1-5.

Met de uiterst moeizaam tot stand gekomen 1-2 overwinning in de competitieopening bij Abbenbroek, reisde OVV enigszins beducht voor wat een nieuwe derby zou brengen naar Hekelingen. Maar zeker in de tweede helft van de wedstrijd was de ploeg van trainer Rob Vuik heer en meester. OVV stelde zich na de afgetekende 14-1 zege van vorige week op Spartaan '20 opnieuw nadrukkelijk kandidaat voor de titel in de vierde klasse G.

André Breinburg
De dit keer in de basis begonnen André Breinburg was in de eerste helft de enige die voor OVV het net wist te vinden. Toen de magere voorsprong kort na rust verloren ging (1-1) maakte het Oostvoornse kamp zich al op voor opnieuw een loodzwaar duel. Ferrani van Vugt bracht de bezoekers echter al snel opnieuw op voorsprong en vanaf dat moment wierp de thuisploeg de handdoek.

Thuiswedstrijd
Twee goals van Yoeri Bak, die als inwoner van Spijkenisse in Hekelingen bijna een thuiswedstrijd speelde, en een van Terrence van Noort zorgden voor een riante 1-5 zege. OVV springt na drie duels nog steeds foutloos om met de status van titelfavoriet in 4G.