[COLUMN] Mieneke goes USA! | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Foto:
COLUMN

Mieneke goes USA!

  •   61 keer gelezen   Actueel

Over een paar dagen gaat deze wereldreiziger de lucht in. Via Brussel, Londen en New York reis ik naar Nashville Tennessee om mijn droom te verwezenlijken.

Ik ga een week lang intern op de Barbershop University en zal daar les gaan krijgen van de crème de la crème in de barbershopwereld. Mijn Rotterdamse koor The Skyline Sisters gaat hier ongetwijfeld de vruchten van plukken. Natuurlijk plak ik er nog een week aan vast want hé, we (mijn vriend gaat ook mee) zijn er nu toch!

Ruth, onze gastvrouw en uiteraard ook een barbershopper, heeft in woord en daad laten merken dat ze uitziet naar onze komst. Ze pikt ons op van het vliegveld en heeft al tickets geregeld voor de enige echte Nashville tour. Want reken maar dat wij de talloze honky tonk bars in Music City willen zien. Eens even zelf beleven waar Ilse de Lange zo enthousiast over is. Maar eerst een week keihard aan de bak.

Ik denk dat ik nu weet hoe een meisje zich voelt als ze voor het eerst naar highschool gaat. Ik verblijf met 643 andere studenten op de campus. Bij al mijn vorige barbershopcursussen ging er steevast een fles wijn mee in de koffer en werd het 's avonds vaak laat en erg gezellig. De booze laat ik deze keer maar thuis want de campus is drooggelegd en je mag gelijk het vliegtuig naar huis pakken als je wordt gesnapt.

Wat me ook is ingefluisterd: neem warme kleding mee. De gemiddelde temperatuur in juli is 32°C. Maar de airco staat zo hoog. Oh én extra handdoeken want die van daar zijn zo klein.

En last but not least; vergeet niet de douchedeur op slot te doen want de kamers zijn geschakeld. Dit alles draagt natuurlijk bij aan het ultieme highschoolgevoel en de voorpret wordt alleen maar groter (zal ik toch…. stiekem…..).

Wat natuurlijk ook meegaat is drop, pepermunt, stroopwafels, hagelslag en de enige échte peanutcheese voor Ruth. Alles is nu geregeld. Nu maar hopen dat orkaan Barry geen roet in het eten gooit.

Ik meld me weer na thuiskomst.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>