Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen
Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen

Sam’s Kledingactie voor versterking basisonderwijs

Algemeen 371 keer gelezen

Tinte - Op 30 september a.s. kunt u in Tinte nette en herbruikbare kleding en schoenen inleveren bij mevrouw Roskam aan de Strypsedijk 50 van 10.00-12.00 uur.
Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda). Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving.
Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen.

Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op het creëren van een betere toekomst en te ontsnappen aan de armoedecirkel.

Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen ze in de gemeenschappen Kamuli (Oeganda) kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden. 

“Inzamelacties in uw regio zijn werkelijk onmisbaar. Mogen zij ook dit najaar weer op uw hulp rekenen?”

Wat mag u allemaal inleveren?
Om bovenstaande doelstelling te bereiken, mag u behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak.

De vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Aanvullende informatie
Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant