Stuifakkers kleurt weer oranje!
Stuifakkers kleurt weer oranje!

Volop Oranje op Koningsdag in “Stuifakkers” in Rockanje

Algemeen 668 keer gelezen

Rockanje - De viering van Koningsdag begint in Rockanje al op vrijdag 26 april 2024, want deze dag is het weer tijd voor de maandelijkse bingo in het gezellige restaurant “De Branding” van “Stuifakkers” aan de Briggemandreef 2 in Rockanje. 

Het restaurant is geheel in de sfeer van Koningsdag gebracht, dus kleurt behoorlijk oranje, en oogt dus nog gezelliger dan anders. Deelname is zoals altijd super betaalbaar, want voor een viertal rondjes, met super leuke prijzen betaald u slecht 2 euro. De aanvangstijd is 14.00 uur. 

Een van de tradities die in Rockanje ook in ere wordt gehouden is de aubade op Koningsdag bij het woonzorgcentrum “Stuifakkers”, het officieel startsein van de viering van Koningsdag met het hijsen van de vlag, door de scouting en dit jaar met als gast wethouder en loco Burgemeester Peter Schop, en natuurlijk het spelen van het Wilhelmus. Gevolgd door optreden met leuke liedjes van de fanfare “Ons Genoegen”.

Muziekmiddag voor senioren
Naast de vele activiteiten aan de Willem de Waalstraat in Rockanje, zoals de kindermarkt en kinderspelen, en niet te vergeten het fantastische optreden van Menzo Kortland, vindt eveneens in “Stuifakkers” vanaf 14.00 uur de gezellige muziekmiddag voor ouderen plaats. Muziekentertainer John Swaab speelt op verzoek van velen alweer voor de 9e keer vrolijke en swingende nummers. De mooiste muziek van vroeger dus. Daarnaast wordt iedereen getrakteerd op een heerlijk kopje koffie of thee, iets lekkers, en ook nog een drankje en hapje, mogelijk gemaakt door een bijzondere en prettige samenwerking tussen de Oranjevereniging Rockanje en de vrijwilligers van restaurant “De Branding” van “Stuifakkers”, onderdeel van Catharina thuis op Voorne. Komt u ook naar deze gratis toegankelijke middag?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant