Afbeelding

Juul Wijgerse wint ‘Heel Westvoorne Bakt’

Algemeen 564 keer gelezen

Westvoorne - Enkele weken geleden is de jeugd hard aan de slag gegaan tijdens ‘Heel Westvoorne Bakt’. De bakpakketten, die werden gesponsord door PLUS Slingerland Rockanje uit Rockanje en Coop Oostvoorne uit Oostvoorne, konden de kinderen gratis ophalen. Vele kinderen, maar zeker ook de tieners, hebben zich na het ophalen flink uitgesloofd in de keukens.

De achterliggende gedachte was, dat men zou bakken voor iemand die het in corona-tijd goed kon gebruiken. Juul Wijgerse, de winnares van ‘Heel Westvoorne Bakt’ is niet alleen een fantastische DJ, maar ook een goede bakker met zeer veel creatieve skills.

Team Jeugd heeft vele mooie initiatieven ontvangen, waarbij het aan creativiteit niet ontbrak. Gekleurde pannenkoeken, teksten op cake, fruitsmaak aan de brownies en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De baksels werden in vele gevallen hartelijk ontvangen en zeer gewaardeerd, hier en daar ontvingen de kinderen zelfs een briefje of kaartje als bedankje. Al met al een zeer geslaagde activiteit, waar Team Jeugd en de samenwerkingspartners trots op terug kunnen kijken.

Maar, er was ook een prijs die gewonnen kon worden! Het was niet gemakkelijk om een winnaar uit te kiezen, gezien de vele prachtige inzendingen. Toch is het gelukt om 1 winnaar aan te wijzen, eigenlijk moeten we zeggen winnares. Vrijdagmiddag, 15 mei zou de winnaar bekend gemaakt worden, waarbij de winnares om 5 over 12 aan haar moeder vroeg: “Mam staat de winnaar al op facebook?”

De winnares had ’s avonds een DJ afspraak met jeugdwerker Kim van der Wateren, om live te draaien tijdens “De vrienden van…” de DJ Crew. De muziek werd getest en de puntjes werden op de ‘i’ gezet, om te kunnen beginnen aan de live-stream. Een paar minuten voor het eind van deze stream dacht Kim; dit is hét perfect moment om de winnares bekend te maken. Totaal geen idee wat er zou gebeuren, draaide de DJ het laatste liedje. De jeugdwerker bedankte de trouwe kijkers, maar daar bleef het niet bij. DJ Juul kreeg een oorkonde uitgereikt waarop stond dat zij de winnaar is van ‘Heel Westvoorne Bakt 2020’, waarbij ze reageerde met een keiharde “YES”.

Team Jeugd heeft een heel leuk filmpje van Juul Wijgerse ontvangen, waarbij er niet alleen een boterkoek is gebakken, maar ook de knutselspullen en verfbussen aan te pas kwamen. ‘Mijn opa en oma zijn goud waard’ was het thema van deze boterkoek, inclusief vlaggenlijn.

Maandag is Kim van der Wateren naar Juul toe gegaan om de prijs te overhandigen! Juul bedankt voor je enthousiasme, je opa en oma boffen met jou!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant