John Raaymakers geeft Bootcamp zoals het ooit begonnen is!
John Raaymakers geeft Bootcamp zoals het ooit begonnen is!

Kennismakingslessen bootcamp voor kinderen op het strand

Algemeen 467 keer gelezen

Rockanje - John Raaymakers woont sinds kort in Rockanje. Als instructeur fysieke training en kracht bij defensie, mag hij zich ervaringsdeskundige noemen op het gebied van kracht en conditie en in het bijzonder Bootcamps.

Hij geeft ook personal training en begeleidt momenteel twee gezinnen om al hun sportieve doelen te halen. Bootcamp zoals het ooit begonnen is!

Het Amerikaanse leger is de grondlegger van bootcamps, de populariteit is sindsdien alleen nog maar toegenomen. Op een leuke manier en door een echte 'drillinstructeur' bezig zijn met kracht en conditie, dat kan nu ook in Rockanje! De eerste paar trainingen zullen voor kinderen van 8 tot 14 jaar zijn, deze zijn inmiddels te boeken via www.deltafun.nl/sport. Snel erna zullen ze voor verschillende andere doelgroepen trainingen/ bootcamps gaan organiseren. Uiteindelijk zou John graag samen met de gemeente ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om te sporten. Hij hoopt u snel te zien bij een van zijn trainingen waarbij hij u naast een sportieve prestatie ook op sociaal gebied uit de coronadip kan trekken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant