Dave Leurs kopte de 1-2 van Rockanje binnen in de uitwedstrijd bij NTVV in Nieuwe-Tonge. (Archieffoto: Wil van Balen).
Dave Leurs kopte de 1-2 van Rockanje binnen in de uitwedstrijd bij NTVV in Nieuwe-Tonge. (Archieffoto: Wil van Balen).

Derde zege geeft Rockanje aansluiting met middenmoot

Algemeen 299 keer gelezen

Nieuwe-Tonge – Rockanje haakte afgelopen zaterdag door een 2-4 zege in Nieuwe-Tonge bij NTVV weer aan bij de middenmoot in de vierde klasse I. 

Maar ondanks de derde overwinning die de ploeg van trainer Harry Rusken in deze competitie binnen harkte, slaat de balans nog steeds door in het nadeel van de ploeg van sportpark Drenkeling, die ook al vijf keer verloor.
Komende zaterdag kan met een zege op Melissant de puntenoogst mogelijk worden opgevijzeld naar twaalf. Goed voor het zelfvertrouwen met het oog op de uitderby bij Abbenbroek die voor 4 december op de rol staat.
Voor Harry Rusken is winnen of verliezen ondergeschikt aan het groepsproces dat zich binnen de selectie van Rockanje voltrekt. ‘Ik geloof niet dat we ons kunnen meten met OHVV en in iets mindere mate WFB en DVV ‘09,’ zo benoemt Rusken de teams in de vierde klasse I die naar zijn mening de prijzen gaan verdelen dit seizoen. ‘Maar ik denk ook niet dat Rockanje gaat degraderen naar de nieuw te vormen vijfde klasse. We horen op dit moment thuis in de vierde klasse en we gaan nog genoeg punten pakken om dat te bewijzen.’
Tegen NTVV hielpen Thomas Looij, Dave Leurs en Vince van den Pol de bezoekers met een 1-3 score de rust in. In de tweede helft scoorden beide teams nog een keer. Toine Schruijer bekroonde een verdienstelijke invalbeurt voor Rockanje met de 2-4.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant