Afbeelding

Bevrijdingsdag met Jasmijn in “Stuifakkers” Rockanje

Algemeen 465 keer gelezen

Rockanje - Zondag 5 mei belooft in “Stuifakkers” een andere viering van Bevrijdingsdag te worden dan voorgaande jaren. Deze keer geen groot koor, maar een adembenemend optreden van zangers Jasmijn. 

Met zangeres Jasmijn belooft Vertier Entertainment een gouden keeltje, dat elk publiek weet te ontroeren, in feeststemming te brengen of weg te laten dromen. Jasmijn is speciaal voor de gasten van de vrijwilligers van Catharina Welzijn Ouderen Westvoorne op zolder geweest en heeft allemaal bijzondere spullen gevonden. Met deze spullen brengt zij een gezellig liedjesprogramma van herkenbare meezingers en prachtige luisternummers van bijvoorbeeld Dorus, Willeke Alberti en Zangeres zonder naam. Met hier en daar een Engelstalig nummer zoals Hallelujah, How much is that doggie en Que Sera, terwijl ook het bekende ‘We’ll meet again’ niet zal ontbreken. Kortom, Jasmijn brengt een prachtig programma vol mooie en herkenbare nummers uit de oude doos, maar ook van deze tijd. Jasmijn past haar liedjesprogramma dan ook altijd helemaal aan, aan de wensen van de doelgroep, dit betekent gegarandeerd genieten, op deze bijzondere zondagmiddag. En, gezien het bijzondere tintje van deze dag, worden alle senioren deze middag niet alleen, zoals altijd, getrakteerd op een lekker hapje in de pauze, maar kunnen zij ook genieten van een heerlijke gratis punt appeltaart met slagroom bij de koffie of thee. Volop genieten dus! 

De deuren van restaurant “De Branding” gaan deze zondagmiddag 5 mei om 14.00 uur open, terwijl het optreden om 14.30 uur begint. Zoals gebruikelijk is de toegang gratis!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant