Afbeelding

Eyes for the world ontvangt €4454 van Agoraclub

Actueel 175 keer gelezen

Rockanje - De nieuwste serviceclub in de regio, Agoraclub 8 i.o. Voorne Putten e.o., heeft met haar walking dinner in Grand Café Swins, het fantastische bedrag van €4454 kunnen overhandigen aan Veerle de Jonge, lid van Agoraclub Lokeren en vertegenwoordiger van Eyes for the world (www.eyesfortheworld.be).

Deze organisatie verzorgt brillen verzorgt voor slechtziende kinderen in arme landen. De brillen zijn verstelbaar tussen -5 en +5. Deze brillen maken het verschil tussen een opleiding en geen opleiding, tussen een goede toekomst en geen toekomst.

Zo'n 140 mensen genoten van een goede sfeer, lekkere hapjes en heerlijke muziek van Trio,Perspicacity met zangeres Eva Auad in de plezierige ambiance van Grand Café Swins. De 21 dames van Agoraclub 8 hadden daarnaast nog diverse sponsors weten te strikken. Bij de spannende loterij konden mensen mooie prijzen winnen. Kortom, een geslaagde avond met een geweldig resultaat.

Agoraclub 8 i.o. Voorne Putten e.o. is onderdeel van Agora Nederland en Agora International, een serviceclub voor vrouwen vanaf 42 jaar. Het motto van Agora is Vriendschap en Tolerantie. Agoraclub 8 bestaan uit 21 vrouwen die wonen en/of werken op Voorne Putten e.o.. De club is al erg actief en zal op 25 maart 2017 officieel gecharterd worden. Volg de club op FaceBook @AC8 Voorne Putten e.o.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant