Voriige week dinsdag vierde het echtpaar Dekker-De Leeuw den Bouter uit Rockanje de 55ste huwelijksdag. * Foto: Wil van Balen.
Voriige week dinsdag vierde het echtpaar Dekker-De Leeuw den Bouter uit Rockanje de 55ste huwelijksdag. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Echtpaar Dekker-De Leeuw den Bouter 55 jaar getrouwd

Algemeen 508 keer gelezen

Rockanje – Vorige week dinsdag was het echtpaar Dekker-De Leeuw den Bouter 55 jaar getrouwd. Reden voor burgemeester Peter de Jong om langs te gaan aan de Librastraat in Rockanje om namens de gemeente Westvoorne zijn felicitaties over te brengen.

Marius Dekker (77) is een geboren Rockanjenaar die in Nieuw Helvoet opgroeide. Zijn vrouw Adrie Dekker-De Leeuw den Bouter (75) is een Rotterdamse. Ze leerde Marius kennen in Hellevoetsluis, want het gezin De Leeuw den Bouter had een zomerhuisje (zelf gebouwd) op camping De Quak.

Bakker en postbode
Na hun trouwen in 1962 kwam het echtpaar Dekker-De Leeuw den Bouter in Rockanje wonen, waar Marius inmiddels alweer een paar jaar in een (inmiddels allang verdwenen) bakkerij op de Zeeweg werkte. In 1967 zegde Marius het bakkersvak vaarwel en ging hij bij de PTT werken. Tot 2000, het jaar dat hij met de vut ging, werkte de Rockanjenaar bij de posterijen.

Etentje
Marius en Adrie hebben twee kinderen, een zoon in Middelharnis en een dochter in Brielle en twee kleinkinderen (allebei jongens). Het echtpaar vierde de 55ste huwelijksdag thuis met kinderen en kleinkinderen en 's avonds met een etentje voor genodigden in restaurant De Houten Paardjes in Rockanje.

Foto: Wil van Balen 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant